Klitschko şi Haye vor lupta în decembrie
Vizualizări: 24103 05.03.2012  |   Noutăţi

 

Klitschko şi Haye vor lupta în decembrie

 

Campionul mondial în categoria supergrea , versiunea WBC, Vitalii Klitschko şi englezul David Haye şi-au exprimat disponibilitatea de a se întâlni pe ring în luna decembrie.

Sâmbătă fratele mai mic al lui Vitalii – Vladimir Klitschko în runda a patra l-a învins prin knock-aut pe francezul Jean-Mark Mormeck Жаном-Марком. СImediat după această luptă, cel mai mare dintre fraţii Klitschko a declarat, că e gata să-l învingă pe Haye.

«Pot spune deja, că următorul meu adversar va fi Haye », - a declarat Vitalii Klitschko în direct la canalul de televiziune RTL.

Englezul şi el, pe blogul din reţeaua de socializare Twitter a anunţat, că acceptă toate condiţiile impuse.

«Accept toate condiţiile luptei din decembrie cu cel mai mare dintre fraţii Klitschko: primele, posibilitatea de a se revanşa (în cazul victoriei mele), locul întâlnirii, mănuşile, biletele. Lupta va avea loc», - a scris pugilistul de 31 de ani.

În iulie, trecut, ex+campionul WBA Haye a pierdut în faţa celui mai mic dintre fraţii Klitschko, după care a anunţat încheierea carierei sale profesioniste. Mai târziu David a dat de înţeles, că este gata să revină, iar la conferinţa de presă de după lupta lui Vitalii cu Dereck Chisora s-a luat la pumni cu compatriotul său. Haye, dealtfel, a ieşit învingător din acea bătaie şi chiar a fost lăudat de viitorul său adversar.

 

 

 

 

 

Sursa: eurosport.ru