David Haye a anunţat despre încheierea carierei sale în box
Vizualizări: 21919 19.10.2011  |   Noutăţi

 

David Haye a anunţat despre încheierea carierei sale în box

Fostul campion mondial WBA la categoria supergrea, David Haye, a anunţat oficial despre încheierea carierei sale în ringul profesionist – în ziua în care a împlinit vîrsta de 31 de ani, britanicul a confirmat că se retrage din box şi nu intenţionează să lupte nici contra campionului mondial IBF/IBO/WBO/WBA la supergrea, Vladimir Klitschko, nici împotriva campionului mondial WBC, Vitalii Klitschko.

„Această decizie nu este una luată din impuls, nu am fost presat de nimeni. Am spus mereu că mi-aş dori să-mi îmi închei cariera de boxer în ziua în care voi împlini vîrsta de 31 de ani. Am luat această decizie la vîrsta de 10 ani şi iată că această zi a sosit. Mi-am încheiat cariera în ring şi toţi banii din lume nu mă vor face să revin în box”, a spus Haye, citat de „Boxingscene”.

Campionul mondial WBC, Carl Froch (28-1-0, 20 КО) a comentat declaraţiile ex-campionului mondial WBA la supergrea, David Haye.

„David a dus tratative cu Klitschko, însă acestea nu s-au încununat cu succes, iar de alt adversar Haye nu ar avea nevoie, aşa că decizia acestuia de a se retrage este una logică. În box nu există „pensie” oficială. Cine ştie, poate Haye se va răzgîndi şi va continua să lupte în ring”, a declarat Froch, citat de ESPN.

 

Sursa: noi.md