Klitschko a refuzat să lupte cu Solis
Vizualizări: 21968 06.02.2013  |   Noutăţi

 

Кличко отказался от боя с Солисом

 

Campionul mondial absolut în categoria supergrea, ucraineanul Vladimir Klitschko nu se va confrunta cu cubanezul Odlanier Solis.

- Am închis tema, — îl citează Boxen-Heute.de pe promotorul lui Klitschko Ahmet Ener. — Oral, am ajuns la un numitor comun în toate privinţele, dar în ultimul moment echipa lui Klitschko s-a răzgândit. Noi ne-am dorit mult această luptă. Solis ar fi ieşit chiar şi pentru bani puţini. Lupta a eşuat nu din motive financiare. Vladimir, cred, nu a dorit să lupte cu Solis. El ştie, că acesta este prea periculos. Numele lui Odlanier a fost folosit doar pentru PR — adică, Vladimir nu se teme de nimeni.  

Vom menţiona, că negocierile au eşuat din cauza acordului semnat în a. 2010 cu Don King, prin care americanul ar fi devenit co-promotorul cubanezului. King a declarat, că nu a fost anunţat despre luptă, şi deci nu îşi va da acordul. Ener susţine, că King şi Solis nu au încheiat nici un contract.

La rândul său, promotorul Ulf Shtaynfort neagă zvonurile despre încercările lui Vladimir de a ajunge la un acord cu pugilistul Francesco Pianeta.

 

 

Sursa: news.sportbox.ru