Kevin Johnson va fi adversarul lui Fury
Vizualizări: 22450 14.11.2012  |   Noutăţi

 

Противником Фьюри станет Кевин Джонсон

 

Americanul Kevin Johnson (28-2-1, 13 КО) va deveni adversarul englezului Tyson Fury (19-0, 14 КО) la seara de box, preconizată pentru 1 decembrie, la Belfast. Iniţial, Fury urma să lupte cu Denis Boiţov (31-0, 25 КО), dar cu o lună înainte de aceasta rusul a renunţat, motivând că are nevoie de mai mult timp pentru pregătire.



«Este o luptă favorabilă carierei mele, la moment. Kevin este un pugilist de clasă mondială, deci, când îl voi rupe, lumea va observa acest fapt. Eu nu evit concurenţii, nu lupt cu adversarii, a căror perioadă stelară a rămas în urmă. Intenţionez să lupt cu Kevin Johnson, care a luptat pentru titlul de campion mondial şi a trecut întreaga distanţă împreună cu Vitalii Klitschko», - a declarat Fury.

Pugilistul britanic speră, că în curând se va putea întâlni cu unul dintre campionii ucraineni: «Este tot mai aproape această luptă, îi voi demonstra lui Vitalii de ce nu are altă ieşire, decât să se confrunte cu mine. Un knockout al lui Johnson va însemna, că eu lupt mai tare ca Vitalii », - consideră Fury.

Kevin Johnson însă are o altă opinie, şi intenţionează să ofere, la 1 decembrie, o surpriză lui Fury şi suporterilor englezi: «Tyson este un pugilist bun, dar care nu a mai intrat în ring cu un adversar ca mine. Eu nu sunt nici Derek Chisora, nici Neven Paykich. Eu sunt un luptător adevărat şi Tyson se va convinge de aceasta la 1 decembrie. Să nu clipiţi în timpul vizionării, lupta va fi scurtă», - a promis Johnson.

 

 

Sursa: boxnews.com.ua