WBA i-a obligat pe Povetkin şi Klitschko să se confrunte până în primăvara lui 2013
Vizualizări: 21741 31.10.2012  |   Noutăţi

 

WBA обязала Поветкина и Кличко встретиться до весны 2013 года

 

În Indonezia, Congresul WBA a decis că lupta dintre Alexandr Povetkin şi campionul absolut în categoria supergrea Vladimir Klitschko va avea loc nu mai târziu de 27 februarie, 2013, informează site-ul oficial al pugikistului rus.

Vicepreşedintele WBA Gilberto Mendoza a subliniat, că lupta dintre Klitschko şi polonezul Mariusz Vah, preconizată pentru 10 noiembrie, va fi pentru supercampionul, care mai deţine şi centurile IBF şi WBO, ultima de până la confruntarea cu campionul regular WBA Povetkin.

Vom aminti, că la cei 36 ani Klitschko a susţinut 61 de lupte în ringul profesioniştilor, obţinând 58 de victorii, dintre care 50 – prin knock-out, şi având doar trei înfrângeri. Ultima luptă a lui Klitschko-mezinul a fost în uilie, curent contra lui Tony Thompson, pe care l-a biruit prin knock-out tehnic în runda a şaptea.

Povetkin, la 33 ani, are în palmares 25 de victorii, dintre care 17 prin knok-out, şi nici o înfrângere. Ultima oară Viteazul Rus a ieşit în ring la 29 septembrie, curent, învingându-l déjà în runda a doua, cu un avantaj enorm, pe americanul Hasim Rahman.

 

 

Sursa: news.sportbox.ru