Funcţionarii din Luxemburg au fost pedepsiţi pentru Chisora
Vizualizări: 23220 29.05.2012  |   Noutăţi

Funcţionarii din Luxemburg au fost pedepsiţi pentru Chisora

 

Ministrul luxemburghez al sportului Roman Snaider a decis să sancţioneze financiar Federaţia boxului profesionist din ţara sa pentru eliberarea licenţei supergreului britanic lui Derek Chisora, anunţă Wort.lu.

Amintim, că acum două săptămâni Snnaider a avertizat funcţionarii federaţiei cu privire la paguba, pe care o va suporta Luxemburg şi boxul din ţară în urma eliberării licenţei scandfalagiului britanic. Totuşi, Chisora a obţinut o licenţă în ţara-pitic.  

Acum Snaider a adresat federaţiei o scrisoare, în care susţine că «prin acţiunile sale federaţia sporeşte popularitatea lui Chisora, pedepsit de Consiliul Britanic de Control în Box pentru comportament nesportiv », şi lipseşte federaţia de subvenţiile de stat pentru anul curent, suma fiind între 3 şi 4 mii de euro.

La 14 iulie, curent, la Londra, Chisora urmează se lupte cu un alt britanic odios, David Haye, cu care s-a păruit la conferinţa de presă de după lupta cu campionul WBC, ucraineanul Vitalii Klitschko, la Munhen, ăîn februarie, curent.

 

 

Sursa: news.sportbox.ru