Lebedev şi Mormeck se vor întâlni la 21 iulie
Vizualizări: 23567 23.05.2012  |   Noutăţi

 

Lebedev şi Mormeck se vor întâlni la 21 iulie

Foto: livesport.ru

 

Vladimir Hriunov, piromotorul campionului mondial interimar în versiunea WBA, prima categorie grea, Denis Lebedev, a spus că cel mai probabil lupta rusului cu francezul Jan-Mark Mormeck va avea loc la 21 iulie, la Paris.

- În prezent lupta dintre Lebedev şi Mormeck este precozată pentru 21 iulie, la Paris, – îl citează pe Hriunov РИА Новости. — S-a convenit, şi cred că nimic nu va încurca acestei lupte.  

Menegerul a adăugat, că în viitorul apropiat Mormeck va ţine lupta de rând, după care va reveni sib egida WBA.

- Există anumite reguli, care trebuie respectate, - a continuat Hriunov. - WBA nu poate sancţiona lupta titulară cu participarea unui pugilist, care lipseşte din rating şi care în lupta precedentă a suferit înfrângere prin cnocaut de la campionul de categorie supergrea Vladimir Klitchko. Sper că Mormeck va ieşi învingător în lupta din acest sfârşit de săptămână. El trebuie să câştige, sunt sigur de aceasta, şi să revină în ratingul WBA. Atunci lupta lui cu Lebedev va fi sancţionată.

Amintim, că în ultima luptă, la începutul lunii aprilie, Lebedev l-a învins prin cnocaut pe pugilistul din Barbados Sean Cox.

 

 

Sursa: news.sportbox.ru