Mesaj pentru AIBA din Moldova
Vizualizări: 11299 27.08.2021  |   Noutăţi

 

 

 

FBM: Sîntem convinși că AIBA va reprezenta boxul cu demnitate la următoarele Jocuri Olimpice

 

Asociația Internațională de Box (AIBA) muncește enorm pentru a ameliora situația în box și a îmbunătăți calitatea arbitrajului, iar Federația de Box din Moldova este convinsă că relația dintre AIBA și Comitetul Olimpic Internațional se va îmbunătăți în viitorul apropiat și AIBA va activa și va reprezenta cu demnitate boxul la următoarele Jocuri Olimpice.

 

Acest lucru a fost declarat de către delegatul AIBA și al Federației de Box din Moldova Anatoli Kaigorodov, arbitru al categoriei internaționale, felicitîndu-i pe toți boxerii, antrenorii și fanii acestui minunat sport cu ocazia Zilei Internaționale a Boxului și adresînd, de asemenea, un mesaj Asociației Internaționale de Box (AIBA).

 

Anatoli Kaigorodov a considerat încurajator faptul că din ce în ce mai multe țări și din ce în ce mai multe federații dezvoltă boxul și obțin rezultate mari pe arena internațională.

 

„Și cred că inițiativele de reformare a boxului pe care le au acum președintele Asociației Internaționale de Box (AIBA) Umar Kremliov și Consiliul de Administrație al AIBA vor aduce rezultate bune”, a subliniat el.

 

Delegatul AIBA și al Federației de Box din Moldova, arbitru al categoriei internaționale, a atras atenția asupra faptului că anul acesta este dificil, avînd în vedere continuarea epidemiei, dar, cu toate acestea, campionatele se desfășoară.

 

„Jocurile Olimpice s-au încheiat recent. Din păcate, au avut loc în condiții speciale și este foarte rău și nedrept faptul că Asociația Internațională de Box nu a participat la acest eveniment. Dar văd o mulțime de lucruri bune care au fost planificate și au avut lor. Fiind membru al prezidiului Federației de Box din Moldova, membru al Comitetului de arbitri al Federației Europene de Box, membru al Comitetului de arbitri al Asociației Internaționale de Box (AIBA), văd munca care se depune pentru a îmbunătăți calitatea arbitrajului și a îmbunătăți situația în box. Boxul este un sport minunat. Boxul unește, pugeliștii se luptă foarte tare în ring, fără compromisuri, dar apoi se salută reciproc și nu se întristează pentru faptul că cineva nu obține victorie. Îi doresc, de asemenea, Asociației Internaționale de Box (AIBA) ca după Jocurile Olimpice, în anul următor, cînd va avea loc Congresul Mondial, și sînt încrezător că relația dintre AIBA și Comitetul Olimpic Internațional se va îmbunătăți în viitorul apropiat și AIBA va lucra și va reprezenta cu demnitate boxul la Jocurile Olimpice”, a spus Anatoli Kaigorodov.

 

„Mi-aș dori, de asemenea, ca acei prieteni ai AIBA care ajută acum în momente dificile, în clipe dificile - să nu se întoarcă, dar, ca și la box, să creadă în victorie. Boxul va învinge totul! Și vom fi mai puternici împreună! Vă doresc tuturor multă sănătate și succes, și nu numai în această Ziua Internațională a Boxului, sărbătorită pe 27 august, ci și la următorul, viitorul Campionat Mondial, care va avea loc în octombrie în Serbia, la Belgrad”, a declarat delegatul AIBA și al Federației de Box al Moldovei.