Uniunea Europeană de Box anunță startul mai multor lupte în această toamnă
Vizualizări: 3659 17.10.2023  |   Профессиональный бокс

 

 

 

După o mică pauză din lunile de vară, Uniunea Europeană de Box anunță startul mai multor competiții pentru toamna anului 2023. Potrivit lui Peter Stucki, președintele Uniunii Europene de Box, este vorba despre (7) EBU – title- fights, (9) EBU- Silver contests și (6) female EBU- title contests.

 

“Așteptăm, de asemenea, apărarea EBU -Heavyweight-title de către campionul Agid Kabayel, care deja a întîrziat, și sperăm că Tony Yoka (F) va fi de acord să lupte pentru acest titlu” a mai spus Peter Stucki.

 

Mai multe aspecte privind desfășurarea următoarelor competiții, au fost discutate și votate în cadrul reuniunii anuale a Consiliului Uniunii Europene de Box, care a avut loc în Paris, la inițiativa Federației Franceze de Box.

 

“Am avut multe discuții dinamice și o serie de votări. Am finalizat condițiile pentru EBU-Silver-title, lista mănușilor recunoscute de EBU, procedura în caz de dopaj, lista oficialilor de ring ai EBU, noua carte scrisă de Carlos Utrilla și editată de EBU despre cei 75 de ani de istorie și multe alte chestiuni. Această carte, care reflectă istoria Uniunii Europene de Box, va fi disponibilă în curând” a spus președintele Uniunii Europene de Box.

 

Peter Stucki, președintele Uniunii Europene de Box (EBU), a venit cu un nou apel în adresa Federațiilor de box din întreaga lume, să dea dovadă de responsabilitate și să aibă grijă de toți boxerii, nu doar de cei care sînt licențiați.