Holyfield și Tyson negociază o luptă de 200 de milioane de dolari
Vizualizări: 13325 14.01.2021  |   Профессиональный бокс

 

 

Fostul campion mondial absolut în două categorii de greutate, Evander Holyfield, a declarat că reprezentanții săi negociază cu Mike Tyson un nou meci. Anterior, însuși Holyfield l-a provocat pe "Mike de fier".

 

"Ceea ce vă pot spune este că echipa mea vorbeşte cu cea a lui Mike, aşa că aştept o decizie. Eu continui să mă antrenez, ştiu că într-o zi meciul se va întîmpla şi sînt pregătit pentru el. Sînt OK" a mărturisit americanul, citat de The Sun

 

După cum anunță vesti.ru, Holyfield, în vârstă de 58 de ani, consideră că, dacă părțile vor conveni asupra luptei cu Tyson de 54 de ani, atunci aceasta va costa aproximativ 200 de milioane de dolari. "Dacă mă lupt cu Mike, cred că această luptă va aduce 200 de milioane de dolari. Voi fi fericit dacă va accepta această propunere”.

 

Reamintim că, în timpul carierei sale sportive, boxerii s-au întîlnit de două ori în ring. În primul meci, victoria a fost cîștigată de Holyfield, al doilea s-a încheiat cu un scandal – Mike Tyson l-a mușcat de ureche pe adversarul său, fapt pentru care a fost descalificat.