Rezultatele boxerilor moldoveni la Jocurile Europene de la Minsk
Vizualizări: 19574 02.07.2019  |   Noutăţi

 

 

Cel mai bun rezultat l-a obținut Vasile Belous din Grimăncăuți, care a ocupat locul cinci în categoria de greutate de 69 kg. După ce l-a învins pe polonezul Philip Vashala și pe albanezul Bekiri Alban, boxerul nostru a cedat în fața rusului Hariton Agrba în lupta pentru semifinale. Restul boxerilor au pierdut în etapa preliminară a competiției.

 

Dorin Bucșa din Hîncești, în categoria de greutate de 60 kg, l-a cîștigat pe maghiarul Roland Galosh, dar în următoarea luptă a fost învins de azerbaidjanul, Javid Chalabiyev. Victor Carapcevschi (75 kg) din Grimăncăuți, după victoria împotriva bulgarului Kivan Rami, nu l-a putut învinge pe slovacul Chemez Andrezh. Andrei Chiriacov din Tiraspol (81 kg) l-a învins pe estonianul Aas Steven, dar apoi a pierdut în fața armeanului Gor Nersesyan.

Victor Vacula din Tiraspol (56kg) a pierdut în fața germanului Raman Sharaf, iar Cristina Cravcenco din categoria de 60 kg a fost învinsă de italiana Irma Tesla.

 

Boxerii din Grimăncăuți Dumitru Galagoț (64 kg), Andrei Zatușevschi (91 kg) și Alexei Zavatin (+91 kg) au pierdut, respectiv, în fața georgianului Lasha Guruli, turcului Asar Berat și croatului Marco Milun, respectiv.