Boxerul moldovean nu l-a putut învinge pe cubanez (VIDEO)
18.09.2019  |   Noutăţi

Dorin Bucșa, în cea de-a treia luptă la Campionatul Mondial de la Ekaterinburg, a pierdut în fața triplului campion mondial, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Londra și Rio de Janeiro, Alvarez Estrada Lazaro Jorge.

Citeşte mai mult...
 
FBM a devenit membru al Federației Eurasiatice a Boxului Profesionist (FOTO, VIDEO)
17.09.2019  |   Noutăţi

Federația de Box din Moldova a devenit membru al familiei Federației Eurasiatice de Box Profesionist/ Eurasian Boxing Parliament (ЕВР), fiind o organizație sportivă unică de tip nou care reunește peste 50 de federații naționale de box profesionist din țările Europei și Asiei.

Citeşte mai mult...
 
Dorin Bucșa a obținut încă o victorie la Campionatul Mondial
16.09.2019  |   Noutăţi

Dorin Bucșa care evoluează în categoria de greutate de pînă la 57 de kg l-a învins pe Alwadi Mohammad Abdelaziz din Iordania și în următoarea luptă care va avea loc marți seara se va întîlni cu Lázaro Jorge Álvarez Estrada din Cuba.

Citeşte mai mult...
 
Boxerul rus a cîștigat în fața celui moldovean? Hotărîți singuri (VIDEO)
15.09.2019  |   Noutăţi

În cea de-a doua rundă a campionatului mondial de box de la Ekaterimburg, discipolul antrenorului din Chișinău, Iurie Paraschiv, Alexandru Paraschiv s-a întîlnit față în față cu boxerul rus Ilya Popov.

Citeşte mai mult...
 
O altă victorie în palmaresul echipei naționale a Moldovei la Campionatul Mondial de Box
12.09.2019  |   Noutăţi

Alexandru Paraschiv a început Campionatul cu victoria împotriva iordanianului Alkasbeh Owada, jucînd în categoria de greutate de 63 kg.

Citeşte mai mult...
 
Pugiliștii moldoveni pe piedestalul de onoare al Campionatului Europei (FOTO)
12.09.2019  |   Noutăţi

La Campionatul Europei printre tineri, care s-a desfășurat în capitala Bulgariei Sofia, au participat 213 flăcăi și 126 fete din 37 țări ale Europei. Doi dintre boxerii noștri au obținut medalii de argint și de bronz, alți patru au ocupat locurile cinci.

Citeşte mai mult...
 
Primele rezultate ale pugiliștilor moldoveni la Campionatul Mondial de Box (VIDEO)
11.09.2019  |   Noutăţi

În cea de-a treia zi a Campionatului Mondial de Box care are loc la Ekaterinburg pe ring au luptat boxerii din noua categorie de greutate olimpică de 52-57 de kg.

Citeşte mai mult...
 
Orașele în care boxerii moldoveni vor încerca să se califice la Jocurile Olimpice
02.09.2019  |   Noutăţi

The Olympic Boxing Task Force a confirmat numele orașelor care vor găzdui cele cinci turnee de calificare către Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020.

Citeşte mai mult...
 
Vasile Chirtoca: ”Este onorabil să fii preşedinte al FBM, dar...”
29.08.2019  |   Noutăţi

În mai puţin de un an, în Japonia se vor desfăşura Jocurile Olimpice de vară. Altă dată maeştrii mănuşii de piele din Moldova nu numai că se calificau pentru ringul olimpic, ei au urcat pe piedestalul de onoare de trei ori.

Citeşte mai mult...
 
Igor Untilă: Boxerii moldoveni pot aduce argintul, chiar și aurul de la Olimpiadă
23.08.2019  |   Noutăţi

Noul antrenor principal al Selecționatei Naționale de Box Igor Untilă a anunțat că sarcina nr.1 este pregătirea pentru campionatul mondial din septembrie, precum și și-a exprimat speranța că în viitor boxerii moldoveni vor putea aduce argintul, chiar și aurul de la Jocurile Olimpice.

 

Citeşte mai mult...
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 62