Succesul pugiliștilor în ajun de Revelion
Vizualizări: 21066 21.12.2015  |   Noutăţi

 

 

Предновогодний успех боксёров

Între 17 și 20 decembrie, la tradiționalul – al XIII-lea la număr – Turneu Internațional de Box ”Cupa Mondială a țărilor petrolifere” în orașul siberian Hantî-Mansiisc au participat 113 pugiliști și 43 pugiliste. Moldova a fost reprezentată de 7 discipoli ai Școlii Tiraspolene de Box, 2 domnișoare și 5 bărbați, care au obținut 5 medalii și au ocupat astfel locul trei în clasamentul echipelor celor 20 de participante, reprezentante a 19 țări.

La o săptămână după Campionatul Moldovei, care s-a desfășurat la Grimăncăuți, campionii și medaliații acestuia s-au ridicat pe piedestalul de onoare și au devenit campioni ai prestigiosului turneu în două categorii de greutate.

Pentru a doua oară, campion al turneului în categoria de greutate 52 kg a devenit Maestrul în Sport de clasă Internațională , dublu medaliat al Campionatelor Europei Alexandru Rîșcan. În premieră, pe cea mai înaltă treaptă a piedestalului de onoare s-a ridicat tânăra Iulia Croli, care a învins în categoria de greutate 54 kg. Locul doi l-a obținut recentul campion al Moldovei în categoria de greutate 49 kg Danila Platanovschii, de 18 ani. Cu medalii de bronz se întroc acasă medaliații Campionatulu8i Moldovei Dumitru Ganev (60 kg) și Mihail Cationov (81kg).

 

Raportul privind competiția este accesibil AICI.

 

Succesul pugiliștilor în ajun de Revelion