Cinci pugiliști moldoveni au ajuns în semifinala Campionatului European
Vizualizări: 1290 30.11.2020  |   Noutăţi

 

 

La Campionatul European de juniori de 15-16 ani care a avut loc la Sofia s-au încheiat luptele pentru sferturile de finală, cîștigătorii cărora au obținut dreptul de a merge în semifinale, garantîndu-și, cel puțin, medalii de bronz. Meciurile finale vor avea loc pe 2 decembrie.

 

Ilie Argatu, care evoluează în categoria de greutate 48 kg, l-a învins într-o luptă aprigă pe ucraineanul Iahor Kiriaus, iar pentru accederea în fială va boxa cu Sali Palapiuc din România. Alexandru Guranda, după victoria împotriva slovacului Roman Horvat, se va întîlni cu letonul Nikita Gorbunovs în categoria 66 kg. Nicolae Burduja, în categoria grea +80 kg, l-a învins pe lituanianul Thomas Lemanas și se va întîlni cu proprietarul ringului, Chiril Borisov. Irina Ciubova (54 kg) boxează cu Dragana Iovanovici din Serbia, transmite boxing.md.

 

Daniel Golodenko, în lupta pentru semifinale, nu a reușit să-l învingă pe rusul Anatolie Popov, ocupînd locul cinci în categoria 54 kg. Pe locul cinci în categoria 63 kg, după ce a pierdut în fața ucraineanul Oleksii Boklah, s-a clasat și Igor Duca.