Începe a treia seară de box profesionist din seria Wise Boxing Grand Prix ©
Vizualizări: 6184 22.10.2022  |   Профессиональный бокс

 

 

 

În Moldova va avea loc a treia seară de box profesionist din seria Wise Boxing Grand Prix. Turneul este organizat de compania de promovare WISE MANAGEMENT împreună cu Federația de box din Moldova.

A treia seară de box profesionist din seria Wise Boxing Grand Prix va avea loc pe 30 octombrie la Draft Arena, pe adresa: or. Chișinău, bd. Dacia, 35. Începutul - ora 18:00. Informații detaliate la numărul de telefon: 060 71 44 44.

 

 

După cum a spus anterior Stanislav Cornei, vicepreședintele WISE MANAGEMENT, formatul turneului diferă de un turneu obișnuit de box prin faptul că la acest turneu Wise Boxing Grand Prix va fi organizat un mic grand prix pentru categoria de greutate de 69 kg, în care opt sportivi sînt împărțiți în două grupe - cîte patru boxeri în fiecare. Într-o grupă, un boxer desfășoară trei lupte pe parcursul a trei luni cu fiecare. Drept urmare, dacă, de exemplu, el va obține trei victorii, atunci ajunge în finală, unde se va întîlni cu cîștigătorul celeilalte grupe și ei deja vor boxa într-o luptă din șase runde. În ea, marele premiu va fi de 10 mii de lei.

 

Compania de promovare Wise Management organizează turnee în fiecare lună pentru a sprijini tinerii boxeri și pentru a dezvolta boxul profesionist în Moldova.