Trei medalii, obținute în Cehia
Vizualizări: 22474 23.05.2016  |   Noutăţi

 

 

Три медали из Чехии

La cel de-al 47- lea Turneu Internațional de box, în orașul Usti-nad-Labem, care s-a desfășurat între 18 și 21 mai, au participat pugiliști din Kazahstan, Italia, Austria, România, Slovacia, Ungaria, Mongolia, Israel, Grecia, Polonia, Ucraina,Ghana, Moldova și Cehia.

Medalia de argint a obținut-o pugilistul din Hîncești Dorin Bucșa, cat. de greutate 60 kg, care prin decizia separată a arbitrilor 1 2 a cedat în fața mongolului, deja calificat pentru participare la Jocurile Olimpice 2016 Tsendbaatar Erdenebat. Anterior, Dorin a l-a învins pe israelianul Vladislav Voroșilov și pe ungurul Roland Galos.

Medalii de bronz au obținut Valeriu Sîrbu din Comrat în categoria 75 kg și pugilistul din Hîncești Cristian Constantinov în cat. de greutate 91 kg. După victoriile asupra ungurilor Pal Covaci și Laslo Senei, boxerii noștri au pierdut în fața italianului Cavalero Salvatore și, respectiv, cehului Venecek Marei.

Nu au reușit să treacă de luptele inițiale Ivan Petrov din Comrat, care a cedat în fața ungurului Milan Fodor în cat. 64 kg și chișinăuianul Victor Ialîmov în cat. 81 kg, care prin decizia separată a arbitrilor 1-2 a cedat italianului Valentino Manfredonia, deja calificat la Jocurile Olimpice din Rio de Janeiro.

 

Три медали из Чехии

Три медали из Чехии

Три медали из Чехии