Interviu cu cîștigătorul Centurii campionului Republicii Moldova INTERNATIONAL (VIDEO)
Vizualizări: 18212 15.04.2019  |   Noutăţi

 

 

 

În cadrul PROFESSIONAL BOXING SHOW au fost puse la bătaie două lupte pentru Centura campionului Republicii Moldova INTERNATIONAL.

 

Una dintre cele 2 centuri (ambele fiind Centura campionului Republicii Moldova INTERNATIONAL), care au constat din 6 runde, a fost obținută de moldoveanul Octavian Gratii care a luptat în ring cu Kakha Avetisiani (Georgia).

 

Octavian Gratii crede că PROFESSIONAL BOXING SHOW a arătat o clasă înaltă de pregătire a boxului din Moldova. Boxerul moldovean este recunoscător pentru această centură atît antrenorului, cît și familiei, prietenilor și fanilor. Imediat după ce a ieșit din ringul de box pugilistul a oferit un scurt interviu pentru Noi.md.

Vedeți în materialul de mai jos mai multe detalii. De asemenea, faceți click aici pentru a vedea lista tututor cîștigătorilor la PROFESSIONAL BOXING SHOW.

PROFESSIONAL BOXING SHOW a fost organizat de compania promoțională IBC Promotions și Federația de Box din Moldova cu sprijinul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării din Moldova. Evenimentul s-a desfășurat la Manejul de Atletică Uşoară din Chișinău (strada Andrei Doga 26).