Argint din Orientul Depărtat
Vizualizări: 23217 24.05.2017  |   Noutăţi

 

 

Între 17 și 21 mai, peste 80 de pugiliști din 20 de țări ale Europei și Asiei au luptat cu înverșunare în ringul Palatului Sportului din Habarovsc pentru dreptul de a fi campioni ai turneului internațional «În memoriam Eroului Uniunii Sovietice Constantin Corotcov».

 

De medalii de argint s-au învrednicit membrii selecționatei Moldovei tiraspoleanul Danila Platanovschii (52kg) și pugilistul din Hîncești Dorin Bucșa (60kg). După victoriile asupra pugilistului din Coreea de Nord Kim Song Giang și rusului Nursultan Halîcbaev, în finală Danila a cedat în fața kazahului Șaken Bibosînov. În drum spre finală Dorin i-a învins pe ungurul Tamas Gombkoto și chirghizul Mahmud Șaroev, însă în lupta finală a cedat în fața rusului Tigran Uzlean.

 

Ceilalți pugiliști moldoveni au pierdut din start luptele cu adversarii lor și au fost eliminați : Eugen Ceban (56kg) din Bender – rusului Ivan Blînda, tiraspolenii Artur Cudelin (75kg) și Eugen Zarițchii (81kg) – azerului Ghidaiat Musaev și, respectiv, rusului Radjab Radjabov.