Cu medalia de bronz de la Campionatul Europei
Vizualizări: 21736 16.06.2016  |   Noutăţi

 

 

Бронзовая медаль с Чемпионата Европы

Campionatul Europei la Box, tineret, desfășurat în orașul rusesc Anapa, a întrunit 176 pugiliști din 28 de țări. Pe a treia treaptă a piedestalului de onoare s-a ridicat Egor Bejenaru din Grimăncăuți, care a evoluat în categoria de greutate 64 kg. Învingându-l pe croatul Orac Besnic și pe armeanul Toni Galstean, în semifinală Egor a cedat în fața viitorului campion european georgianul Ischerhan Madiev.


La doar un pas de piedestal, ocupând locurile 5, au rămas tiraspoleanul Victor Vacula (52 kg), chișinăuianul Alexandru Paraschiv (60kg) și Vadim Rîsiuc (81kg) din Grimăncăuți. Învingându-l pe azerul Elhan Aliev, Vadim a cedat în fața polonezului Mihal Socjinschi. După victoriile asupra italianului Francesco Iozia și georgianul Ghiorghi Khargazia, Alexandru a pierdut lupta cu azerul Sarhan Aliev.

Bălțeanul Denis Galkin a început cu o victorie asupra neamțului Adnan Ukela (69kg), însă ulterior, prin decizia separată a arbitrilor 1-2, a pierdut lupta cu polonezul Erik Apresean. Din primele lupte au pierdut boxerii Vlad Gavriliuc (56kg) – armeanului Jorjic Marutean, și Dumitru Gumen (75kg) – belarusului Iagor Scamaoh. Mihai Unciuc din Cahul (91kg) nu l-a putut bate pe slovacul David Mihalec, iar bălțeanul Alexandru Borisov – pe irlandezul Mongans Martin Antony.