Noutăți din Zagreb, de la Campionatul Europei
Vizualizări: 21087 21.10.2014  |   Noutăţi

 

Новости из Загреба с Чемпионата Европы

Foto: eubcboxing.org

 

23.10.2014

În semifinala Campionatului Europei au ajuns doi pugiliști din Hîncești

Iulian Ivanov nu i-a lăsat turcului Mart Karakilici nici o șansă, și pentru calificarea în finală se va confrunta cu englezul Nial Farrreli. Dorin Bucșa, după victoria asupra englezului Peter Mcgrail, se va bate cu francezul Jordan Rodriges. Asigurându-și deja medaliile de bronz ale Campionatului, pugiliștii noștri se vor odihni, iar joi vor lupta pentru calificarea în finală

Mihail Cvasiuc și Cristian Constantinov, cedând englezului Dalton Smit și, respectiv, românului Andrei Arădoae, au ocupat locurile cinci.

 

22.10.2014

Dorin Bucșa l-a învins pe armeanul Spartac Tamarean și în sferturile de finală va boxa cu englezul Peter Mcgrail. Din păcate, Vladislav Gumeniuc, prin decizia separată a arbitrilor 1-2, a cedat în fața belarusului Vasilii Cupțov. Campionatul a intrat în etapa decisivă – luptele pentru calificare în semifinală, unde patru pugiliști moldoveni – Iulian Ivanov, Dorin Bucșa, Mihail Cvasiuc și Cristian Constantinov - vor lupta pentru medaliile campionatului Europei.

 

Update


Următoarea zi ne-a a dus și victorii, și înfrângeri.

Ilian Ivanov l-a învins pe italianul Cristian Zara, și va lupta pentru medalie cu englezul Vaial Farreli, Mihail Cvasiuc în cea de-a doua luptă l-a învins pe belarusul Vitalii Feodorov și astfel s-a calificat în sferturile de finală, unde îl așteaptă englezul Dalton Smit și Cristian Constantinov după victoria asupra ungurului Caroli Berki va boxa cu românul Paul Andrei Aradoaie.

Înfrângeri au suportat Anatol Dimura – de la polonezul Rafal Stasjevschi și Mihail Ciniki – de la belarusul Roman Caracean.

 

21.10.2014

În două zile, echipa noastră a învins în patru lupte și a pierdut una. Prin decizia separată a arbitrilor 1 - 2, Roman Cebotari a cedat în fața românului Ion Ples.

 

Dorin Bucșa l-a învins pe polonezul Norbert Brozetschi și va boxa în continuare cu armeanul Spartac Tamarean; Mihail Cvasiuc după victoria asupra armeanului Jora Hamazarean, se va confrunta cu belarusul Vitalii Feodorov, Veaceslav Țugui l-a învins pe lituanianul Devidas Macalauscas și va lupta cu italianul Vincențo Aghețșia și Crictian Constantinov, după cosovanul Adrit Delijaj, va lupta cu maghiarul Caroli Berchi.